Meistä

Talliosake lyhyesti

Talliosake on ainoa laatuaan: Tuotamme joustavasti muunneltavia hallitiloja, joita yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät tukikohtina erilaiselle toiminnalle: liiketoimintaan, harrastuksiin ja varastointiin.

Nykyisin Talliosakkeita löytyy joka puolelta Suomea Helsingistä Kuusamoon. Tiloja on valmistunut vuosien mittaan viisituhatta, halleja yhteensä yli sata (alkuvuosi 2021). Valmistuttuaan Talliosakkeet toimivat meistä riippumattomina, omina kiinteistöosakeyhtiöinään.

Talliosakkeen päätoimipaikka on Oulussa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Pirkkalassa, Raisiossa, Vantaalla ja Ruotsissa Västeråsissa. Ruotsissa toimimme Talli-tuotemerkillä.

Talliosakkeen y-tunnus: 3291844-9

Historiamme

Talliosake syntyi vuonna 2010 ja on siitä asti ollut edelläkävijä. Alkuaikoina teimme tiloja pääosin yksityiskäyttöön autotallin korvikkeeksi. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että asiakkaat kaipasivat monikäyttöisempiä, nykyaikaisemmin varusteltuja, kuten myös yritysten tukikohdiksi soveltuvia tiloja.

Vuonna 2015 omistuspohja laajeni ja aloitettiin määrätietoinen kasvu. 2018 konsepti lanseerattiin Ruotsissa, jonne olemme alkuvuoteen 2021 mennessä toteuttaneet neljä kohdetta.

Vuonna 2017 Talliosakkeesta tuli osa DEN-konsernia, joka tarjoaa toiminnalle lisää taloudellisia ja toiminnallisia muskeleita. DEN-konserni on kotimainen tilojen ja talojen toimittaja. Konserniin kuuluvat myös pientalotoimittajat Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti sekä talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka. DENillä on lähes 500 työntekijää, ja vuonna 2020 liikevaihtoa 174 miljoonaa euroa.

Visiomme ja missiomme

  • Visiomme on rakentaa Eurooppaan monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea.
  • Missiomme on rakentaa tiloja ja yhteisöjä, joissa on fantastinen tekemisen flow ja jotka tarjoavat mahdollisuuden kasvaa sekä ihmisenä että osaajana.

Lue lisää:


Talliosake Oy yrityskaupassa entisille omistajilleen

Talliosake Oy:n yrittäjät ovat ostaneet yhtiön takaisin Capmanin pääomistamalta DEN Groupilta. Kaupassa uusille omistajille siirtyy koko yhtiön osakekanta sisältäen Suomen ja Ruotsin liiketoiminnot. Lisäksi
henkilöstö siirtyy kaupan myötä uusien omistajien palvelukseen kokonaisuudessaan.