Varastointiin

Tilassa voi varastoida myös esimerkiksi kausivälineitä, jotka eivät mahdu säilytettäväksi omaan kotiin tai tavarat vaativat lämmitettyä tilaa. Tähänkään tarkoitukseen ei tarvitse välttämättä ostaa tilaa yksin, vaan voit vinkata kaverille tai naapurille, jos heilläkin on tarve. Kimppatalli puolittaa kulut ja tuplaa ilot! Hyvällä ilmalla kannattaa ehdottomasti kurkistaa käyntiovesta ulos tai nostaa nosto-ovi hetkeksi auki niin, että tallinaapurit voivat tulla tervehtimään. Talliosakkeilta löytyy monenlaista tekijää ja toimijaa. Voit löytää tallinaapuristosta uusia tuttavuuksia samankaltaisten puuhien pariin.

Tiesithän, että oma varastotilasi voi sijaita ihan kiven heiton päässä?

Tärkeiden tavaroiden ja esineiden laadukas varastointi ei enää vaadi välttämättä lisäneliöitä kotiisi.  Voit löytää tilan varastointiin keskeiseltä paikalta ja hyvien liikenneyhteyksien varrelta, ainoastaan muutaman minuutin ajomatkan päässä kotoa tai työpaikalta!

Talliosakkeen varastotallissa voit säilyttää tavarat turvallisesti. Kiinteistöosakeyhtiössä on tallentava videovalvonta, sekä valaistut piha-alueet.  

Varastolle on mukava mennä

Talliosakkeilla tilojen sijoittelussa on pyritty huomioimaan mahdollisimman riittävät alueet autojen kääntämiselle ja peruuttelulle, tontin koon antamissa rajoissa tietenkin. Tilat sijaitsevat maatasossa ja niihin on helppo astua. Motorisoidun nosto-oven avaamalla, tilaan on esteetön pääsy, eikä tarvitse edes kynnystä pelätä, joten painavatkin tavarat ovat helppo ja turvallinen siirtää tilaan.

Jos siirtämiseen tarvitaan vaikkapa nokkakärryä, pyörähtävät sen pyörät sujuvasti tilaan ilman ylimääräisiä hikikarpaloita. Riippuen tilan koosta, voit ajaa koko auton sisään ja purkaa tavarat mukavasti sisätiloissa. Kuulostaa aika mukavalle, eikö totta?

Talliosakkeen varastotilaan voit mennä milloin vaan, kun inspiraatio iskee!

Tilassa on helppo levittää tavarat ja organisoida ne, vaikka ryhmittäin ja sijoittaa ne oikeille paikoilleen. Tilassa voi käydä läpi mitä tavaroita säilyttää tai kierrättää, ehkä huollattaa ja vaikkapa entisöidä. Tila voi tarjota myös säilytyspaikan muuton jälkeen, kun isosta talosta vaihdetaan pienempiin neliöihin.

Säilytettävät tavarat voivat olla Talliosake-tilassa myös aktiivisessa käytössä, kun kotineliöissä, ne eivät pääse tilan puutteen takia oikeuksiinsa. Talliosakkeita on monen kokoisia ja muotoisia, yksi- tai kaksikerroksisia ja tilan tarpeesta riippuen, pystyt valitsemaan monesta eri vaihtoehdosta juuri sinulle sen sopivimman.

Alkaako tästä sinun matkasi Tallipäälliköksi?

Tilan voi myös vuokrata, eli ostaminen ei ole ainoa vaihtoehto. Vuokralla pääset kokeilemaan, miten paljon tilaa tarvitaan vai onko sittenkin tarvetta pidempiaikaiselle sijoitukselle.

Mutta huomioi, sinua on varoitettu, valoisa ja juuri sinulle sopiva tila, voi aiheuttaa kuumotusta poskilla ja lämmintä tunnetta sydämessä! Ja siihen tunteeseen voi jäädä koukkuun. Onneksi Talliosakkeelta löytyy apua ja meidän ammattitaitoisen myynti- ja vuokrauspalvelumme on tukenasi, kun tilakuume iskee! TAKAISIN ETUSIVULLE