Autoilijalle

Talliosakkeita on monen kokoisia ja muotoisia, yksi- tai kaksikerroksisia. Riippuen automäärästä ja autoharrastuksesi tilan tarpeesta, pystyt valitsemaan monesta eri vaihtoehdosta juuri sinulle sen sopivimman autoluolan. Ja eihän autotallia tarvitse välttämättä yksin ostaa, voit vinkata kaverille, jos hänellä on samanlainen unelma. Kimppatalli puolittaa kulut ja tuplaa ilot!

Tiesithän, että oma autotallisi voi sijaita ihan kiven heiton päässä?

Oma autotalli ei ole ainoastaan omakotitaloasumisen mahdollistamaa luksusta, koska autotallin ei tarvitse enää sijaita oman talon pihalla. Nyt sen paikka onkin keskeisellä paikalla ja hyvien liikenneyhteyksien varrella, ainoastaan muutamien minuuttien ajomatkan päässä kotoa tai työpaikalta!

Talliosakkeen autotallissa saat rakentaa ja fiksata sitä omaa, kuumista kuuminta Amerikan-rautaa tai ärhäkkää rallipeliä, jolla sitten voitetaan seuraavan kesän rallikisat.

Talliosake autoilijalle

Kun autotallille lähdetään, mennään sinne niin kuin mihin tahansa harrastepaikkaan!

Kuvittele mielessäsi tilanne; astut talliin, suljet tallin motorisoidun nosto-oven perässäsi ja jätät syksyn räntäsateet autotallin seinien ulkopuolelle, huokaiset syvään ja huomaat olevasi rauhassa, ikiomassa autokuplassasi. Laitat vielä puhelimen äänettömällä ja pistät kädet kyynärpäitä myöten öljyyn. Eikä haittaa, vaikka rapatessa vähän roiskahtelee öljyä lattialla, koska tilassa on öljyn- ja hiekanerotus kaivo.

Tilojen vakiovarusteet mahdollistavat hyvän harrastetilan ja lisävarustelulla pystytään tekemään siitä vieläkin parempi! Kuulostaa aika mukavalle, eikö totta?

Talliosakkeilta löytyy paljon autoharrastajia ja samasta hallista voi löytyä samanhenkistä autoklaanikansaa!

Sen oman ajan lisäksi autotallille kutsutaan tietenkin perhe ja tuttavat katsomaan, miten rouheasti auto murahtaa käyntiin tai pyydetään ystäviltä vinkkejä, miten vaikka kaasutinongelma saadaan ratkaistua yhdessä.

Tämän takia hyvällä ilmalla kannattaakin ehdottomasti kurkistaa käyntiovesta ulos tai nostaa nosto-ovi hetkeksi auki niin, että tallinaapurit voivat tulla tervehtimään.

Talliosake autoilijalle
Talliosake Tallipäällikkö

Alkaako tästä sinun matkasi Tallipäälliköksi?

Autotallin voi myös vuokrata, eli ostaminen ei ole ainoa vaihtoehto. Vuokralla pääset kokeilemaan, miltä se autotallissa puuhailu tuntuu, jos autoharrastus on vaikkapa vielä aluillaan.

Mutta huomioi, sinua on varoitettu, valoisa ja juuri sopiva tila, sille omalle autoharrastukselle voi aiheuttaa kuumotusta poskilla ja lämmintä tunnetta sydämessä! Ja siihen tunteeseen voi jäädä koukkuun. Onneksi Talliosakkeelta löytyy apua ja meidän ammattitaitoisen myynti- ja vuokrauspalvelumme on tukenasi, kun tilakuume iskee! TAKAISIN ETUSIVULLE