Toimintamalli

Kehitämme uusia Talliosake-kohteita jatkuvasti kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Löydät meidät läheltä asutusta ja elinkeinoelämää. Teemme kohteiden kiinteistökehityksen ja hankesuunnittelun itse.

Markkinoimme kohteita sosiaalisessa mediassa, kotisivuillamme, suoraan Sijoittajarinkiimme kuuluville ja paikallisesti esimerkiksi ulko- ja mediamainonnalla.

Kun olemme myyneet tai vuokranneet kehitettävän kohteen tiloista tietyn osuuden, teemme rakentamispäätöksen ja ryhdymme hommiin!

Rakentamisessa kuten muussakin toiminnassamme pyrimme aina vähentämään ympäristövaikutuksia. Talliosakkeet valmistetaan kotimaassa. Puuelementtirungot tulevat omalta tehtaaltamme Nivalasta.

Tilojen perusvarustukseen kuuluu nosto-ovi, led-valaistus (kaikissa uudemmissa kohteissa), langaton nettiyhteys, vesipiste, epoksilattia ja öljynerotuskaivo sekä wc/wc-varaus.

Rakentaminen kestää noin 9 kuukautta. Tilat luovutetaan käyttöön lopputarkastuksen jälkeen. Myönnämme tiloillemme erillisen takuun.

Valmiina halleista tulee oma kiinteistöosakeyhtiönsä, jolla oma isännöitsijänsä ja hallintonsa. Tällöin yksittäisen tilan käyttäjän ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpidosta, vaan sen hoitaa muodostettava kiinteistöosakeyhtiö.

Me voimme edelleen hoitaa tilavuokrausta tilojen omistajien halutessa. Se vaatii erillisen toimeksiannon vuokrauksesta. Lue lisää vuokrauspalveluistamme Sijoittajille-sivulta.


Etsimme jatkuvasti tontteja rakentamiselle!

Haemme rakentamiseen jatkuvasti myös tontteja parhailta sijainneilta.
Vinkkaa mahdollisuuksista Lasse Heikkilä: lasse.heikkila@talliosake.fi, puh. 044 040 2123.