Kampanjat

BLACK WEEK 30.11. ASTI

Osta oma Talliosake nyt, saat 9 kuukauden vastikkeet ilmaiseksi!

Nyt saat rahallesi vastiketta!

Haluaisitko oman tilan yrityksellesi tai harrastuksellesi, mutta yleinen taloudellinen tilanne pistää jarruttamaan? 

Me Talliosakkeella ymmärrämme huolesi. Siksi haluamme tarjota huikean Black Week -edun: kun ostat Talliosakkeen 30.11. mennessä saat 9 kuukauden vastikkeet ilmaiseksi!

Ryhdy Tallipäälliköksi!

Talliosake tukee yrittäjiä ja harrastajia

Me Talliosakkeella tiedostamme, että niin maailmalla kuin täällä koto-Suomessa on tällä hetkellä vaikeaa ennustaa tulevaisuutta. Moni harrastaja kaipaa kuitenkin intohimolleen omaa osoitetta ja pienyrittäjä kärvistelee pienessä, täpötäydessä autotallissaan.

Missiomme on rakentaa tiloja ja yhteisöjä, joissa on fantastinen tekemisen flow ja jotka tarjoavat mahdollisuuden kasvaa sekä ihmisenä että osaajana.

Me haluamme tukea teitä yrittäjiä ja harrastajia – autojen rukkaajia, valokuvaajia, ompelijoita ja golfaajia – jotka haaveilette omasta tilasta tarjoamalla Black Week -edun: ostaessasi Talliosakkeen 21.11.–30.11.2022 saat 9 kuukauden vastikkeet ilmaiseksi!

Kampanja koskee jo valmistuneita ja vuonna 2022 valmistuvia Talliosake-tiloja – saat siis tilan käyttöösi heti!

Maksamme tilaan kohdistuvat vastikkeet 9 kuukauden ajan joko kauppakirjojen allekirjoituksesta tai kohteen luovutuksesta eteenpäin. Lisäksi voit valita OP:n kuuden (6) kuukauden korottoman ja kuluttoman myyntihinnan rahoituksen yksityis- ja yritysasiakkaille. 

Kampanja koskee vain uusia kauppoja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu ei koske tilaan kohdistuvia vakuutuksia eikä vesi- ja sähkömaksuja.

Miksi Talliosake?

Talliosake on vakavarainen toimija, joka tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat tilat, laajimmat palvelut ja monipuolisimman varustelun. Talliosakkeen vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa:

 • Internet-yhteys
 • moottoroitu nosto-ovi erillisellä käyntiovella
 • wc tai wc-varaus
 • epoksi-pinnoitettu lattia
 • öljyn- ja hiekanerotuskaivo
 • voimavirta

Lisävarustelistalla on esimerkiksi koodilukko ja suihkukaappi. Talliosakkeet sijaitsevat valtaväylien varrella, kasvukeskuksissa – Talliosakkeita on jo yli 30 paikkakunnalla! Olemmekin monikäyttötiloissa alamme selkeä markkinajohtaja, joten voit luottaa siihen, että saat rahallesi vastinetta.

Ryhdy Tallipäälliköksi!

Talliosakkeeseen sijoittaminen on hyvä idea

Talliosake on myös erinomainen sijoituskohde:

 • tuotot vaihtelevat pääasiassa 6–8 % välillä
 • oman pääoman tuotto tyypillisesti jopa yli 15 %
 • kiinteistöjen ylläpito on helppoa ja hoitokustannukset edullisia
 • voit jättää tilasi vuokraamisen täysin meidän huoleksemme
 • Talliosakkeen tilat pitävät hyvin arvonsa

Liittymällä Talliosakkeen Sijoittajarinkiin saat ensimmäisten joukossa tiedon valmiiksi vuokratuista sijoitustiloista, uusista ennakkomarkkinointikohteista sekä ajankohtaisista eduista sähköpostitse. Sijoittajarinki ei sido sinua mihinkään ja siihen liittyminen on maksutonta.

Lue lisää Talliosakkeeseen sijoittamisesta tästä!

Olen kiinnostunut:
Uutiskirjeessä saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä muista Talliosakkeen ajankohtaisista asioista.